Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 1.9JTD - нов купувач , въпроси

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз бих предпочел водородния двигател пред умрялата Тесла
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Бе аз искам, я плазмен, я фотонен. А бе да прави едно 6-та, 7-ма светлинна, а още по-добре хиперпространствен скок.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Водородния си е напълно реален. Тези електрически коли стават само да идеш до Кауфланд в квартала

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Водородния си е напълно реален. Тези електрически коли стават само да идеш до Кауфланд в квартала
          Те и плазменият и фотонният са реални, но не правят това, което искам.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Те и плазменият и фотонният са реални, но не правят това, което искам.
            Напиши водороден двигател Тойота и чети, че не ми се разказва, ако имаш късмет ще видиш и каква отстъпка правят в цената като си я купиш.

Comment

С тази разлика, че към днешна дата ако докараш една Тесла и един Мирай, то по-скоро с Теслата да може да отидеш то Кауфланд, а Мирая ще стои като паметник, защото Лукойл още не са навлезли в този бизнес.
              Иначе Тесла въобще не могат да повлияят ни най-малко на бизнеса с хибриди към днешна, а и към дата в обозримо бъдеще.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Ако живееш на по горните етажи и Тесла ще стои на място. Или ромите ще ти дръпнат удължителя
                Познавам едни с Тесли, е ми обръщат се след тях, ама какво от това.
                А и не виждам никакво бъдеще за Ел коли втора употреба при тези цени на батерии
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:21.

Comment

Ако живееш на по горните етажи и Тесла ще стои на място. Или ромите ще ти дръпнат удължителя
                  Познавам едни с Тесли, е ми обръщат се след тях, ама какво от това.
                  А и не виждам никакво бъдеще за Ел коли втора употреба при тези цени на батерии
                  Дават им 5г. гаранция и след това можеш да си купиш удължена. Ма Лексус пак харчи 7/100 градско ми каза приятелчето

---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:36 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Със сигурност. Така става обикновено като едно елементарно мнение поражда спор от потребител, който е тотално технически неграмотен, ама се надъхва здраво.
                  Добре се охарактеризира! Браво!

Comment

Това е бъдещето, само на ток няма да ги бъде.
                    https://www.toyota.bg/world-of-toyot...-10neshta.json

Comment

• Много е хубаво, но водородна бомба в колата не е на хубаво. Лошо е, че нещо не виждам развитие в клетките за разлагане на водата. А имаше някакъв старт, даже един все още ги предлага

Ето тук "Антиматериалното съответствие на водорода – антиводород – е получено за пръв път в лабораторни условия през 1996 година" е истината, ама сме много далеч от нея

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                        Добре се охарактеризира! Браво!
                        Очевидно гузен негонен бяга.
                        Но ще завърша с една мисъл, която научих от мой близък преподавател от университета:
                        Има 4 типа хора:
                        1. Такъв, който не знае и не знае, че не знае - той е глупак и ти трябва да се пазиш от него!
                        2. Такъв, който не знае и знае, че не знае - той е умен и ти трябва да го научиш!
                        3. Такъв, който знае и не знае, че знае - той е заспал и ти трябва да го събудиш!
                        4. Такъв, който знае и знае, че знае - той е мъдър и ти трябва да се учиш от него!

С удоволствие помагам на хора от 2-рия тип. С още по-голямо удоволствие контактувам с хора от 4-ти тип. Рядко намирам хора от 3-ти тип.
                        Но такива хора от 1-ви тип, като теб, за нещастие се срещат все по-често. Сега може и да разбереш защо нищо няма да научиш от мен.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          Очевидно гузен негонен бяга.
                          Но ще завърша с една мисъл, която научих от мой близък преподавател от университета:
                          Има 4 типа хора:
                          1. Такъв, който не знае и не знае, че не знае - той е глупак и ти трябва да се пазиш от него!
                          2. Такъв, който не знае и знае, че не знае - той е умен и ти трябва да го научиш!
                          3. Такъв, който знае и не знае, че знае - той е заспал и ти трябва да го събудиш!
                          4. Такъв, който знае и знае, че знае - той е мъдър и ти трябва да се учиш от него!

С удоволствие помагам на хора от 2-рия тип. С още по-голямо удоволствие контактувам с хора от 4-ти тип. Рядко намирам хора от 3-ти тип.
                          Но такива хора от 1-ви тип, като теб, за нещастие се срещат все по-често. Сега може и да разбереш защо нищо няма да научиш от мен.
                          И понеже ти си от 1 тип, затова си мислиш, че и аз съм от 1, ама не. Аз съм близо до 4, но не мога да съм изцяло. В днешно време мъдреци има само всеки за определената си област.
                          И понеже виждам, че трудно ме разбираш вече ще те игнорирам, защото има една друга сентенция - отговори на глупак за да станеш и ти такъв

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Напиши водороден двигател Тойота и чети, че не ми се разказва, ако имаш късмет ще видиш и каква отстъпка правят в цената като си я купиш.
                            Не усещаш ли, че се базикам? Тази тема отдавна изгуби сериозен характер.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Не усещаш ли, че се базикам? Тази тема отдавна изгуби сериозен характер.
                              Не, темата се измести, но тези неща са интересни и се знаят от малцина, както виждам.

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Много е хубаво, но водородна бомба в колата не е на хубаво. Лошо е, че нещо не виждам развитие в клетките за разлагане на водата. А имаше някакъв старт, даже един все още ги предлага

Ето тук "Антиматериалното съответствие на водорода – антиводород – е получено за пръв път в лабораторни условия през 1996 година" е истината, ама сме много далеч от нея
                              Преди 100 години са смятали същото за бензина и не е имало бензиностанции на всяка пряка.

Има доста развитие от тогава
                              Last edited by lordliness; d.m.y г., 12:49.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Не, темата се измести, но тези неща са интересни и се знаят от малцина, както виждам.
                                Определено. Даже най-редовния въпрос, който получавам от хората, когато разберат, че карам хибрид е, колко километра минавам на ток и за колко време ми се зарежда батерията. И този масов въпрос го получавам от хора, които имат уж някаква техническа култура сред автомобилостроенето.
                                Ама гледай, че има хора, които дори не могат да си представят как като натиснеш спирачката колата ще спира без използването на накладките (без триене). Като нямаш акъл да го проумееш това "чудо", то няма и как да го обясниш понякога и често се отказвам от такъв тип дискусии по принцип.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Working...
                                X